Vinnie Paul Abbott (ex-Pantera, Hellyeah) slibuje, že dlouho odkládanou knihu receptů už letos konečně vydá. Kuchařka se bude jmenovat Drumming Up An Appetite With Vinnie Paul.

V rozhovoru se Shandou Goldenovou prozradil: “Slibuju, že ji vydám do letošních Vánoc. Dvoje Vánoce už utekly. Ale čeká nás velké turné po Evropě, takže budu mít dost času pro sebe, abych knihu dokončil. Už mám asi sto dvacet pět receptů. … Na obálce budu za bicí soupravou, v rukou dvě krůtí stehna, kterým se taky říká paličky. A celé se to týká vaření a jaká je při něm zábava. Nejdu moc do detailů. Ale myslím si, že hodně lidí si vaření představuje tak, že něco hodí do mikrovlnky. Přitom pro něj musíte cítit vášeň, stejně jako když hrajete na hudební nástroj. A když do toho vložíte srdce a duši a pak pohostíte lidi a slyšíte, jak říkají ‘Páni! To je tak dobrý!’ Máte z toho příjemný pocit. Jako když hrajete. Chcete, aby lidi říkali: ‘Sakra, tuhle věc miluju!'”

cousteauV tomtéž rozhovoru Vinnie Paul prozradil, co ho kromě hudby v dětství bavilo. “Když jsem byl malý kluk, chtěl jsem být oceánograf. Mým hrdinou byl Jacques Cousteau. Když se vrátím a vidím věci, co máma zachránila z doby, kdy mi byly 3, 4, 5 let, tak jsou to samé obrázky potápěčů, chobotnic, žraloků a tak. Ty kresby pastelkami nebyly moc povedené, ale přesně tohle jsem chtěl být. A pak jsem se chtěl stát kosmonautem. A pak jsem začal dospívat a zamiloval jsem se do hudby. Potom mě napadlo, že bych mohl být sportovec – chtěl jsem hrát fotbal. Ale i když jsem kus chlapa, nejsem dost velký na to, abych se tomuhle sportu mohl věnovat. Vadilo mi, že jsem měl pořád omlácené prsty, tak jsem začal cvičit na bicí. Páni, řekl jsem si, tohle chci dělat! Tohle je přesně ono.”

fajitasV dřívějším rozhovoru se Vinnie Paul svěřil se svými oblíbenými jídly. “Rád vařím fajitas (marinované a ugrilované hovězí nebo kuřecí, pozn. red.). Pocházím z Texasu, není to nic těžkého, ale hodně lidí kuře připálí.” Taky prozradil, že má rád plněné papričky jalapeňos. “Vezmu čerstvé jalapeňos, potřu je čerstvým smetanovým sýrem, trochu okořením, přidám čedar. Hlavní přísada, to jsem se naučil v Austrálii, je grilovací omáčka. Nesmí být pálivá, používám barbecue omáčku. A pak je ogriluju.”

A poslední tip: “Když pořádám večírek, připravím malé sendviče. Připravím si dvě, tři čerstvé papriky habanero a dám je jenom na pár sendvičů. Vždycky někdo přiběhne a volá ‘Panebože, nevím, co jsem snědl, ale hoří mi celá pusa! Co mám dělat?!’ Je to hrozná prdel. Na někoho ten los vždycky padne, jenom nikdo neví, na koho.”

Diskuze k příspěvku