Metal Storm articles Esoteric & The 11th Hour, W2 Den Bosch, March 26thEdguy - Nottingham, England, 19th March 2010Getting Worried About Virgin Black - Requiem-PianissimoHammerfest II - Prestatyn, Wales, 13th March 2010Hammerfest II - Prestatyn, Wales, 12th March 2010Lordaeron - Nottingham, England, 7th March 2010Getting Stoked For Pensées Nocturnes - GrotesqueRammstein Sinks Their "U-Boot" In Tallinn's "Südenhafen" (If You Know What I Mean) - 24.02Die Apokalyptischen Reiter - Nottingham, England, 21st February 2010Arch Enemy At MacEwan Hall (02.02.2010) Calgary, CanadaEsoteric & The 11th Hour, W2 Den Bosch, March 26thEdguy - Nottingham, England, 19th March 2010Getting Worried About Virgin Black - Requiem-PianissimoHammerfest II - Prestatyn, Wales, 13th March 2010Hammerfest II - Prestatyn, Wales, 12th March 2010Lordaeron - Nottingham, England, 7th March 2010Getting Stoked For Pensées Nocturnes - GrotesqueRammstein Sinks Their "U-Boot" In Tallinn's "Südenhafen" (If You Know What I Mean) - 24.02Die Apokalyptischen Reiter - Nottingham, England, 21st February 2010Arch Enemy At MacEwan Hall (02.02.2010) Calgary, CanadaEsoteric & The 11th Hour, W2 Den Bosch, March 26thEdguy - Nottingham, England, 19th March 2010Getting Worried About Virgin Black - Requiem-PianissimoHammerfest II - Prestatyn, Wales, 13th March 2010Hammerfest II - Prestatyn, Wales, 12th March 2010Lordaeron - Nottingham, England, 7th March 2010Getting Stoked For Pensées Nocturnes - GrotesqueRammstein Sinks Their "U-Boot" In Tallinn's "Südenhafen" (If You Know What I Mean) - 24.02Die Apokalyptischen Reiter - Nottingham, England, 21st February 2010Arch Enemy At MacEwan Hall (02.02.2010) Calgary, CanadaEsoteric & The 11th Hour, W2 Den Bosch, March 26thEdguy - Nottingham, England, 19th March 2010Getting Worried About Virgin Black - Requiem-PianissimoHammerfest II - Prestatyn, Wales, 13th March 2010Hammerfest II - Prestatyn, Wales, 12th March 2010Lordaeron - Nottingham, England, 7th March 2010Getting Stoked For Pensées Nocturnes - GrotesqueRammstein Sinks Their "U-Boot" In Tallinn's "Südenhafen" (If You Know What I Mean) - 24.02Die Apokalyptischen Reiter - Nottingham, England, 21st February 2010Arch Enemy At MacEwan Hall (02.02.2010) Calgary, Canada • • Esoteric & The 11th Hour, W2 Den Bosch, March 26thEdguy - Nottingham, England, 19th March 2010Getting Worried About Virgin Black - Requiem-PianissimoHammerfest II - Prestatyn, Wales, 13th March 2010Hammerfest II - Prestatyn, Wales, 12th March 2010Lordaeron - Nottingham, England, 7th March 2010Getting Stoked For Pensées Nocturnes - GrotesqueRammstein Sinks Their "U-Boot" In Tallinn's "Südenhafen" (If You Know What I Mean) - 24.02Die Apokalyptischen Reiter - Nottingham, England, 21st February 2010Arch Enemy At MacEwan Hall (02.02.2010) Calgary, Canada

Behemoth - frontman čelí obvinění za zničení Bible

Všeobecné aktuality

Moderátoři: Moderátoři, Redaktoři

Re: Behemoth - frontman čelí obvinění za zničení Bible

Příspěvekod Poky95 » 10. březen 2010, 18:39

BlackMoon56 píše: Vieru predsa nepotrebuješ len vtedy, keď si nejaké javy nevieš vysvetliť pozemským zmýšľaním. ;)

To mi už tvrdila spousta mých známých co věří :), no já tomu prostě nemůžu věřit dokud si to jak ty říkáš "nedokážu vysvětlit pozemským smýšlením". ;)
Už jsem i jednomu mému kamarádovi, který silně věří řekl, že v boha uvěřím až budou nějaké důkazy, či v případě že ho sám spatřím ... jeho odpověď byla ve smyslu že to už by bylo takové "neduchovní", no nejspíše měl pravdu.
BlackMoon56 píše: A píšeš, že veriť si môžu čomu chcú. Ale keď už je to 90% tak ťa to rozčuluje?

Já nepsal že mi jejich víra vadí, chtěl jsem jen říct že to zatčení je dost reálné hlavně kvůli obrovské rozšířenosti víry v Polsku. ;)
Poky95
Ravenous Slut
Deditus Articulus
Deditus Articulus

Pohlaví: Muž Muž
Věk: 15

Příspěvekod Hestia » 10. březen 2010, 21:06

Myslím,že neřeknu nic nového,ale nedá mi to. Polsko je všobecně známé jako stát s obrovským počtem věřících a tudíž člověk z této země pocházející a žijící v ní, musí vědět nebo přinejmenším počítat s nějakými problémy, když udělá něco takového jako,že roztrhá bibli. Přijde mi to v dnešní době trochu přehnané hnát ho za to k soudu, ale když to jejich právo dovoluje,tak se tomu asi nikdo nemůže divit. Na druhou stranu církev je v tomhle ohledu příliš vztahovačná a bere si to moc osobně,protože každému je zase jasné,že to bylo v rámci show a možná trochu provokace,ale rozhodně ne zlý úmysl.
Jsem fakt zvědavá,jak tohle dopadne :mrgreen:

to Poky95 Jak chceš "nadpozemské záležitosti" vysvětlit "pozemským smýšlením"? Víš co se taky říká? Že pravdu najdeš uvnitř sebe..tak hledej šmudlo, hledej ;) :mrgreen:
Obrázek
Obrázek
Hestia
Black foxy
Erastes Metallum
Erastes Metallum

Pohlaví: Žena Žena
Věk: 35

Příspěvekod Lord Nazgul » 10. březen 2010, 23:02

Já si myslím, že Nergal zatraceně dobře věděl, čeho se dopouští a že to udělal zcela záměrně. Jednak je mu jasné, že se teď o behemoth bude psát všude možně i nemožně a jednak, a to je důležitější, ještě dlouhou dobu po odeznění téhle aféry zůstane spoustě lidem v paměti jméno kapely behemoth. Je to reklama, za vším hledej byznys a dokonce i za spory s ŘK. A co s týče toho, že roztrhal pravou bibli? Ti pedofilní úchylové v klášteře taky znásilňovali právé děti, ne jejich napodobeniny a přestože se mi to ze srdce hnusí a opovrhují tím, nikoho moje pocity nezajímají. Nergal svoje projevy nikomu násilně necpal a já silně pochybuji, že by na koncert typu Behemoth přišli nějací fanatičtí katolíci, tak v čem je problém. a urážka víry? co to je, klerikálové léta uráželi jiné lidi, skupiny a menšiny a fakt nevím, že by na ně někdo podával žalobu. Nic proti víře, ale tihle ****** fanatici si zaslouží leda tak nakopat do zadku. V tomhle za Nergalem plně stojím.
Obrázek
Lord Nazgul
Věčný rejpal...
Deditus Articulus
Deditus Articulus

Věk: 22

Příspěvekod Médea » 11. březen 2010, 7:39

Kdyby se to vzalo do extrému z tohoto reklamního úhlu, pak je možné i to, že se například pod cizím jménem(y) zažaloval sám. :mrgreen:
Obrázek
Médea
XXX
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Blog: Zobrazit blog (12)

Příspěvekod Prdovous » 11. březen 2010, 19:05

Jo, v tomhle s Nazgulem souhlasím. Katolíci tu dělali brajgl a zpočátku i později pálili spisy jinověrců kde se dalo (jen když ten kretén Patrik přitáhl do Irska, nechal jich spálit snad víc jak 3000) či jinověrce samotné. Teď, když člověk něco udělá veřejně proti církvi, můžou se z toho pos*at, ale že církev tu páchala (a stále, hlavně na dětech, páchá), to je moc nezajímá. Hnát Adama kvuli zlikvidování bible k soudu je pitomost, dyť to bylo jen na koncertě. Nestoupl si ve Varšavě na náměstí plný lidí a nezačal jí tam trhat všem na očích... A navíc, lepší reklamu snad mají jen Rammsteini v Bělorusku, kde je Lukašenko prohlásil za nepřítele státu :D:D

Médea: s těma příkladama - co bych dal za to, kdyby tu platil zákon oko za oko a pod. Není to sice moc humánní, na což se v dnešní rádoby humanistické době hledí s velkou měrou, ale bezesporu účinné - pokud by soudci byli opravdu nestranní a prokázala se vina. Jinak by to mělo ještě katastrofálnější následky než teď a místo soudu by to byly jatka...

Poky95: věř tomu, že jsou věci, které vědou nevysvětlíš, pokud se pak samozřejmě neuchýlíš k onomu postoji "tak to byla náhoda," který samozřejmě nic nevysvětluje :)
Hitler byl zlý člověk -> Hitler jedl zeleninu -> zelenina je špatná... A proto milé děti, se o zelenině učí jen v hodinách rodinné výchovy ^^

Minulost můžeš číst z celého těla,
však budoucnost jen z dlaně...
Prdovous
Worshipper of the autumn sun
Erastes Metallum
Erastes Metallum

Věk: 18
Blog: Zobrazit blog (2)

Příspěvekod Maeror » 11. březen 2010, 20:50

já bych ho nežaloval. Roztrhal knihu, myšlenky v ní obsažené nezničil. Tím se v podstatě postavil na rovinu křesťanům v začátcích, kteří dělali to samé z knihami se kterýma nesouhlasili.
Ehm jen jedna otázka. Když je Nergal tak strašně "odvážný", proč veřejně neroztrhal korán :mrgreen: . Vždyť se by s prominutím podělal strachy, tam by se děly jiné věci, než hloupá žaloba. Fakt "hrdina" boje proti náboženskému útlaku :roll: Je to jen velkohuby trapasník :lol:
Naposledy upravil Maeror dne 11. březen 2010, 21:03, celkově upraveno 1
Maeror
Arch Articulus
Arch Articulus

Věk: 31

Příspěvekod The_Nameless » 11. březen 2010, 21:00

Ne, že bych nesouhlasil, přece jen postavit se současným černoprdelníkům a současným islamistům je sakra rozdíl. Na druhou stranu, Islám není v Polsku zrovna na pořadu dne, tak ani nebylo proč ho vytahovat.
Pán Ti dal oheň, meč a bagr!
Obrázek
The_Nameless
pan hrabě
Metallum Moderátor
Metallum Moderátor

Příspěvekod Říman » 11. březen 2010, 21:35

když už to proved, tak by mi zajímalo, co tim sledoval nebo co si chtěl dokázat. sice nejsem věřící, ale tohle je pro mě ubohost. ale holt je to trve, tak je to asi správně :roll:
Obrázek
Říman
Enrik Hotovson
Erastes Metallum
Erastes Metallum

Věk: 21

Příspěvekod Flash » 11. březen 2010, 21:49

Riman: to je tvoje hodnocení. Jestli to bylo v zájmu trve záměru nebo prostě Nergal chtěl něco poslat za osobní vzkaz se můžeme jen dohadovat. Nechci slovíčkařit, ale hodnotit ho nemůžeš. Je rozdíl napsat (dle mě) "je to ubohost, ale je to trve" nebo "pokud to bylo v stylu trve image, tak je to ubohé" - s tím druhým bych souhlasil. To jen tak na okraj :)
Nobody Said That Everything Comes As You're Wishing
Nobody Said That Tears Won't Be Flooding Your Eyes
Life Is a Coin Once Thrown That Will Never Stop Flipping
Hold Your Head Up And Accept Its Both Bitter Sides

Call It Misery, Call It Curse, Ans Call It Pain
It’s Your Destiny, Your Burden And Your Fate

You Have To Try, To Face It All
You Have To Fight, On Your Own Side!
You Need To Try, (To) Avoid To Fall
You Need To Stay, The Strongest Prey!

Six Degrees Of Separation
Flash
Jsme z části oheň, z části sen
Globální Moderátor
Globální Moderátor

Věk: 28

Příspěvekod Oskar999 » 11. květen 2010, 13:06

a když nám jaksi utichl skandálek s Nergalem, tak se hned ozvala jeho snoubenka :D
http://www.novinky.cz/koktejl/199868-zn ... uhani.html

teď mi už nikdo nevymluví, že to nedělají schválně aby na sebe upoutali pozornost :lol:
Přísahám věčnou věrnost Umbrtkovi a skartokratickému státnímu zřízení!
Oskar999
nadpozemsky krásná mimóza
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Věk: 23

Příspěvekod Flash » 11. květen 2010, 14:17

Hehe, nejvíc mě dostala ta Heavy metalová kapela :mrgreen:
Nobody Said That Everything Comes As You're Wishing
Nobody Said That Tears Won't Be Flooding Your Eyes
Life Is a Coin Once Thrown That Will Never Stop Flipping
Hold Your Head Up And Accept Its Both Bitter Sides

Call It Misery, Call It Curse, Ans Call It Pain
It’s Your Destiny, Your Burden And Your Fate

You Have To Try, To Face It All
You Have To Fight, On Your Own Side!
You Need To Try, (To) Avoid To Fall
You Need To Stay, The Strongest Prey!

Six Degrees Of Separation
Flash
Jsme z části oheň, z části sen
Globální Moderátor
Globální Moderátor

Věk: 28

Příspěvekod Ježura » 11. květen 2010, 14:47

Tak tohle je jasná provokace, ale čert ví s jakým záměrem. Já osobně bych se přiklonil k názoru, že tady převažuje snaha upozornit na náboženskou zkostnatělost Polska a vyvolat diskuzi...
I would spread the cloths under your feet:
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
-- W. B. Yeats
Ježura
Arch Articulus
Arch Articulus

Věk: 20

Příspěvekod Duskk » 11. květen 2010, 15:49

Zajímal by mě názor jeho snoubenky předtím, než se dali dohromady, příjde mi to jako "ten můj nenávidí církev, tak bych měla taky" :lol:
Duskk
Holy Father's ghostly sperm
Articulus
Articulus

Věk: 16

Příspěvekod Médea » 11. květen 2010, 15:59

To dělá halda ženských..no chlapů také..záleží na tom, kdo je v tom vztahu "víc na koni", nebo kdo je snáze ovlivnitelný. Pak si najde třeba černocha a nechá si udělat dredy. :roll:
Obrázek
Médea
XXX
Dominus Metallum
Dominus Metallum

Blog: Zobrazit blog (12)

Příspěvekod The_Nameless » 11. květen 2010, 16:00

Mě by zajímalo, jak se vůbec mohl dát s takovou krávou dohromady. :lol:
Pán Ti dal oheň, meč a bagr!
Obrázek
The_Nameless
pan hrabě
Metallum Moderátor
Metallum Moderátor

Příspěvekod Prdovous » 11. květen 2010, 16:13

Třeba využívá toho, že je to blbka :D a má doma snadno ovladatelnou puťku :)
Hitler byl zlý člověk -> Hitler jedl zeleninu -> zelenina je špatná... A proto milé děti, se o zelenině učí jen v hodinách rodinné výchovy ^^

Minulost můžeš číst z celého těla,
však budoucnost jen z dlaně...
Prdovous
Worshipper of the autumn sun
Erastes Metallum
Erastes Metallum

Blog: Zobrazit blog (2)

Příspěvekod Ježura » 11. květen 2010, 16:19

ad blbka: Jop, to je taky docela dobře možný :D
I would spread the cloths under your feet:
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
-- W. B. Yeats
Ježura
Arch Articulus
Arch Articulus

Věk: 20

Příspěvekod Nargathron » 11. květen 2010, 17:22

Cituji : Snoubenec zpěvačky Adam „Nergal“ Darski označil křesťanství za nejvražednější kult na světě.

A copak to není pravda ? Kolik lidí padlo při křižáckých výpravách? možná ne nejvražednější ale vražedný určitě ano. A to je můj názor a ten mi nikdo nevezme. Neodsuzuji křesťanství(i když satanismus taky ne) ale církev bych kopal do prdele.
Nargathron
Articulus
Articulus

Příspěvekod Geryon » 20. květen 2010, 18:27

A viete čo je na tomto to najlepšie?Ze si pozvali satanistický Marduk, ktorý mám v oblube,ale je to smiešne ,že si pozvu väčšie zlo, ako je Behemoth. :evil:
Geryon
Deditus Articulus
Deditus Articulus

Příspěvekod goreroller » 20. květen 2010, 18:35

Tak teda nechápem prečo až dvojročné väzenie za to čo povedala doda......:D sak prinajhorsom si pomyslim ze je to blba ale az väzenie..fanatici
goreroller
Fekal Diskofil
Metallum Moderátor
Metallum Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Novinky