Metal Storm news Hellfest - Another Legend On The Bill: SLASH!Pretty Maids - New Album DetailsNeaera - To Enter Studio In JuneXasthur - Final Album AnnouncedVanden Plas - New Album In JuneEvergrey - Working On New AlbumA Forest Of Stars - New Album Out By MayThe 11th Hour - Frank Harthoorn JoinsLyzanxia - New Album In MayBelphegor - Working On New MaterialHellfest - Another Legend On The Bill: SLASH!Pretty Maids - New Album DetailsNeaera - To Enter Studio In JuneXasthur - Final Album AnnouncedVanden Plas - New Album In JuneEvergrey - Working On New AlbumA Forest Of Stars - New Album Out By MayThe 11th Hour - Frank Harthoorn JoinsLyzanxia - New Album In MayBelphegor - Working On New MaterialHellfest - Another Legend On The Bill: SLASH!Pretty Maids - New Album DetailsNeaera - To Enter Studio In JuneXasthur - Final Album AnnouncedVanden Plas - New Album In JuneEvergrey - Working On New AlbumA Forest Of Stars - New Album Out By MayThe 11th Hour - Frank Harthoorn JoinsLyzanxia - New Album In MayBelphegor - Working On New MaterialHellfest - Another Legend On The Bill: SLASH!Pretty Maids - New Album DetailsNeaera - To Enter Studio In JuneXasthur - Final Album AnnouncedVanden Plas - New Album In JuneEvergrey - Working On New AlbumA Forest Of Stars - New Album Out By MayThe 11th Hour - Frank Harthoorn JoinsLyzanxia - New Album In MayBelphegor - Working On New Material • • Hellfest - Another Legend On The Bill: SLASH!Pretty Maids - New Album DetailsNeaera - To Enter Studio In JuneXasthur - Final Album AnnouncedVanden Plas - New Album In JuneEvergrey - Working On New AlbumA Forest Of Stars - New Album Out By MayThe 11th Hour - Frank Harthoorn JoinsLyzanxia - New Album In MayBelphegor - Working On New Material

První Hoře

Co se jinam nehodí, sem s tím.

Moderátor: Smrt v červnu

Chcete zde přidat novou kapelu? Čtěte zde.

První Hoře

Příspěvekod Albýn » 10. březen 2010, 19:20

Obrázek

Země: Česká Republika
Rok založení: 1998
Styl: Futuristický punk/jazzový kabaret

Vznik v roce 1998, v roce 2003 vydávají první album na vlastní náklad s názvem Na úpatí. K albu jsem se zatím příliš nedostal, protože mě napoprvé uchvátily ostatní. Další album vychází v roce 2006 pod názvem Commedia dell´arte. Pro mě výborné album, které ale stále neukazuje, co všechno První Hoře zvládnou. Stylově jde o zvláštní punk podpořený klávesami, akordeonem a občasnými elektronickými samply. Kapela své album podporuje koncerty a získává stálé fanoušky. V roce 2008 vydává zatím poslední desku s názvem Lamento. Pro mě nejlepší album První Hoře, kde jsou škatulky k ničemu, tohle je prostě crossover, kterej zní skvěle. Kapela je vyhlášena výbornými koncert, což zatím nemůžu potvrdit, protože jsem je viděl pouze jednou a navíc krátce. V nejbližší době budou k vidění s kapelou , kde rozhodně budu :)

Obrázek

Členové
  • Pan Urza (kytara, zpěv, texty)
  • Bertrám (klávesy, zpěv, programming)
  • Šťulda (akordeon)
  • Medák (bicí)
  • Jiří (baskytara)

Odkazy
Diskografie
  • Lamento (2008)
  • Commedia dell´arte (2006)
  • Na úpatí (2003)

Hudební ukázky

Naruby

Otčenáš
Jsem volnej, studenej a v tom, chcete ho? Teda mě! :)
http://albyn.bloguje.cz/
Albýn
Nu-metal a Hip-Hop forever!
Novicius
Novicius

Pohlaví: Muž Muž
Věk: 17

Re: První Hoře

Příspěvekod sylvuša » 10. březen 2010, 19:38

Kdysi jsem byla v Brně, dojdu na Melodku, objednám pivo..a nejednou slyším něco absolutně neposlouchatelného a vidím něco šokujícího. První hoře mají koncert, lidi jásají a já nechápu nad čím. Přetrpím 40 minut a říkám si, že je už nikdy nechci slyšet. Od té doby prostě nemám důvod, odvahu ani chuť si je pustit...
sylvuša
Tydýt
Metallum Manažer
Metallum Manažer

Pohlaví: Žena Žena
Věk: 18
Blog: Zobrazit blog (1)

Zpět na Ostatní