Spark BLACK COUNTRY COMMUNION > První singl onlineKISS > Nahrávají předělávku pro tribunové album Paulovi McCartneymuBRING ME THE HORIZON > Zveřejnili obálku novinky a seznam skladeb nového albaTRISTANIA > Videoklip ke skladě ze zbrusu nové deskySWASHBUCKLE > Zveřejnili obálku novinkySAMAEL > Natáčejí novou deskuBACHMAN & TURNER > Zveřejnili obálku a seznam skladeb novinkyALICE COOPER > Podrobnosti o chystaném DVDTRIPTYKON > Přinesou nové EPEXODUS > Noví videoklip onlineBLACK COUNTRY COMMUNION > První singl onlineKISS > Nahrávají předělávku pro tribunové album Paulovi McCartneymuBRING ME THE HORIZON > Zveřejnili obálku novinky a seznam skladeb nového albaTRISTANIA > Videoklip ke skladě ze zbrusu nové deskySWASHBUCKLE > Zveřejnili obálku novinkySAMAEL > Natáčejí novou deskuBACHMAN & TURNER > Zveřejnili obálku a seznam skladeb novinkyALICE COOPER > Podrobnosti o chystaném DVDTRIPTYKON > Přinesou nové EPEXODUS > Noví videoklip onlineBLACK COUNTRY COMMUNION > První singl onlineKISS > Nahrávají předělávku pro tribunové album Paulovi McCartneymuBRING ME THE HORIZON > Zveřejnili obálku novinky a seznam skladeb nového albaTRISTANIA > Videoklip ke skladě ze zbrusu nové deskySWASHBUCKLE > Zveřejnili obálku novinkySAMAEL > Natáčejí novou deskuBACHMAN & TURNER > Zveřejnili obálku a seznam skladeb novinkyALICE COOPER > Podrobnosti o chystaném DVDTRIPTYKON > Přinesou nové EPEXODUS > Noví videoklip onlineBLACK COUNTRY COMMUNION > První singl onlineKISS > Nahrávají předělávku pro tribunové album Paulovi McCartneymuBRING ME THE HORIZON > Zveřejnili obálku novinky a seznam skladeb nového albaTRISTANIA > Videoklip ke skladě ze zbrusu nové deskySWASHBUCKLE > Zveřejnili obálku novinkySAMAEL > Natáčejí novou deskuBACHMAN & TURNER > Zveřejnili obálku a seznam skladeb novinkyALICE COOPER > Podrobnosti o chystaném DVDTRIPTYKON > Přinesou nové EPEXODUS > Noví videoklip online • • BLACK COUNTRY COMMUNION > První singl onlineKISS > Nahrávají předělávku pro tribunové album Paulovi McCartneymuBRING ME THE HORIZON > Zveřejnili obálku novinky a seznam skladeb nového albaTRISTANIA > Videoklip ke skladě ze zbrusu nové deskySWASHBUCKLE > Zveřejnili obálku novinkySAMAEL > Natáčejí novou deskuBACHMAN & TURNER > Zveřejnili obálku a seznam skladeb novinkyALICE COOPER > Podrobnosti o chystaném DVDTRIPTYKON > Přinesou nové EPEXODUS > Noví videoklip online

Linkin Park

Moderní žánr vzniklý kombinací metalu a jiných žánrů, především hip hopu nebo grunge

Chcete zde přidat novou kapelu? Čtěte zde.

Re: Linkin Park

Příspěvekod Poky95 » 27. leden 2010, 13:12

Linkiny jsem si vždycky rád poslechnul, ale spíše jako takovou odpočinkovku, za fanouška bych se neoznačoval ... nevím či to tu bylo zmíněno, ale LP pokud vím nikdy nechtěli být označeni za nu-metal, takže nemá smysl je kritizovat pro jejich "nemetalovost", protože oni nikdy metal hrát nechtěli, bral bych je jako pop-rockovou skupinu s prvky zmíněného nu-metalu (zní to divně, ale jsou i pozoruhodnější kombinace).

Asi jsem divnej, ale mě se MtM líbilo, byť se na LP nedívám pohledem fanouška, který to asi cítí jinak.
Poky95
Ravenous Slut
Deditus Articulus
Deditus Articulus

Pohlaví: Muž Muž
Věk: 15

Příspěvekod Humr » 27. leden 2010, 14:18

Tak stejně jako hodně lidí tady sem na LP začínal a když slyším něco z Meteory nebo Hybrid Theory tak mi to vůbec nevadí spíš naopak.
Humr
Deditus Articulus
Deditus Articulus

Příspěvekod Kain » 27. leden 2010, 16:08

nic moc to není, ale člověk si hned vzpomene na svých sedmnáct let, kdy vyšlo Hybrid Theory a všichni kolem to poslouchali :) dnes už to jde úplně mimo mě, ale občas na ně narazím v Rockmaxu, k řízení auta to není špatná kulisa ;)
Water, water, everywhere,
And all the boards did shrink,
Water, water, everywhere,
Nor any drop to drink.

http://www.last.fm/user/Kain_83
Kain
Deditus Articulus
Deditus Articulus

Věk: 26

Příspěvekod Geryon » 17. květen 2010, 17:58

Pred pár rokmi som na nich letel,ale potom prišiel slipknot a hned som začal počuvať čosi tvrdšie. :D
Geryon
Deditus Articulus
Deditus Articulus

Příspěvekod Hunter » 23. červen 2010, 17:20

No tak já jsem fanoušek Linkin Park. :D :rocken:
Jejich styl hudby se mi dost líbí hlavně pvní 2 řadová alba Hybrid Theory a Meteora.To 3 už se mi zdá takové slabší a Mike už tam tolik narapuje(prostě rap k LP patří) jen 2 písničky Hends held hight a Bleed it out.Ta první jmenovaná má zajímaví text ale není to ono.Už to není ten Linkin Park co bejval.No uvidíme co nové album. :)
Hunter
Novicius
Novicius

Věk: 16

Příspěvekod Malachim » 3. srpen 2010, 21:38

právě jsem na youtube poslouchal novej singl The Catalyst... no když jsem to slyšel poprvý tak jsem si říkal že to asi bude remix, protože mě to zní jako trance....
na jejich MySpace se mě nechtěl načíst ten přehrávač, tak jsem se ještě díval na oficiální youtube channel a doopravdy tohle je originální verze songu
nevim co ktomu dodat, myslím že bude nejlepší nechat to bez komentáře...
Obrázek
Malachim
付喪神 「Tsukumogami」
Deditus Articulus
Deditus Articulus

Věk: 20

Příspěvekod Poky95 » 15. srpen 2010, 19:40

Výše jsem napsal "Linkiny jsem si vždycky rád poslechnul, ale spíše jako takovou odpočinkovku..." a tahle píseň na tom nic nezměnila. :)
Poky95
Ravenous Slut
Deditus Articulus
Deditus Articulus

Předchozí

Zpět na Nu-Metal