kruciš,jak sem se dostala do takové té skupiny metalistů,tak mám nějak proéblémy ale musím říct,že můj počáteční názor na metalisty se nezměnil.Pár sem jich už poznala,a připadají mi inteligentní,chytří,způsobilí..a baví se o normálních věcech.Jsem ráda,že existujete
Ja osobne musim povedat ze sa mi metalova moda u zien paci len do istej miery. Nemam rad ked ich styl prekriva ich prirodzenu zenskost. Skratka radsej by som chodil s dievcatom ktore pozerava telenovely, pocuva pop a casto sa smeje ako s dievcatom co pocuva napriklad Burzum, chodi cela v ciernom a kazdeho prebodava pohladom. Takej by som sa asi bal Tymto ale urcite nechcem povedat ze sa mi nepacia aj niektore black metalistky. Len ze by sa to nemalo prehanat
Tak ideální image u žen je pro mě taková, že má džíny a metalový triko, maximálně navrch džísku. To mi přijde hezký, jinak to jde mimo mě. Ať si kdo nosí kdo chce. Moje současná holka nosí dlouhý sukně a buď tílko nebo triko s nějakou kapelou a je krásná pořád. Ale k smíchu jsou gotičky. Hlavně v létě si zaslouží korunu.
Mne se treba decentní gotičky líbí...pokud neváží metrák.. aneb "Countess swathed in ebony And snow-white balletic grace Rouge-filmed lips procure the wish For lust and her disgrace" ?
Jasne no, ale ja na to proste nemam koule si neco v 16 chtit zacit s dospelou zenskou...takový sexouš ani nejsu, aby me chtela Kdyby mi bylo 19 a jí 23 je to něco jinýho.
...Opustíš-li mne, nezahynu. Opustíš-li mne, zahyneš! Viktor Dyk: Okno - Země mluví
Ho predevčírem jsem si hezky slintnul Pardubické nádraží narvané k prasknutí, všechny lavičky plné až na jednu, kde seděla pouze slečna černých vlasů a černého oblečení a četla si něco na Kindlu či jak se tomu nadává. Žadné metalové triko...jen kompletní decentní čerň! Aspoň jsem si měl kde sednout Zvláštní jak k lidi podobného vzezření mají kolem sebe prázdno